•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stacy: Attack of the Schoolgirl Zombies (2001)

Jako zanimljiv i šaljiv film, prepun raznih gadosti koji jedino može biti snimljen u zemlji izlazečeg sunca, zato zavisnici o japanskim hororima, navalite. Nije za mlađe od 15 godina zbog gadnih scena masakriranja.

U bliskoj budučnosti 21 veka, devojke u godinama 15 do 17 padaju kao žrtve neke nove misteriozne bolesti. Nakon što prežive period koji se zove „smrtna radost“ umiru kako bi se vratile među žive kao zombi školarke koje popularno zovu Stacy.

One počnu da izlaze na ulice zbog svoje želje za svežim mesom. Postoji jedina mogučnost da se ubiju, treba ih saseći na 165 delova, a taj zadatak može obaviti samo specijalna jedinica nazvana "Romero Repeat-Kill Troops".

Ko voli ovakve filmove verovatno će biti oduševljen, a ostali verovatno znatno manje.

NNT
Žanr:komedija, horor
Godina:2001
Reziser:Naoyuki Tomomatsu
Scenario:Chisato Ôgawara
Uloge:Norman England, Tomoka Hayashi, Yukijirô Hotaru
Zemlja:Japan
Jezik:Japanski
Trajanje:79 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...