•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stallone i Schwarzenegger zajedno u filmu „The Tomb“

Iako i Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger snimaju filmove još od 1970. godina, tek 2010. godine se desilo da ove dve glumačke legende rade na istom filmu. Znamo da je naziv tog filma „The Expendables“, a njihova saradnja će se nastaviti i na nastavku ovog filma „The Expendables 2“. Stigla nam je vest da ćemo ih gledati kako ponovo dele ekran u novom filmu pod nazivom „The Tomb“.

Scenario za film „The Tomb“ su napisali Miles Chapman i Jason Keller, a radnja filma govori o čoveku po imenu Ray Breslin (Stallone), koji je najveći ekspert za sigurnost na svetu. Međutim, njegove veštine bivaju stavljene na test, kada je optužen za sločin koji nije počinio i poslat je u zatvor čiju je gradnju on sam pomogao. Kako bi uspeo da pobegne, on mora da otkrije ko je zaista počinio zločin za koji je on optužen.

Schwarzenegger će igrati čoveka po imenu Church, a zanimljivo je da je to i ime lika Bruce-a Willis-a u filmu „The Expendables“ u kome i Stallone i Schwarzenegger igraju.

Snimanje filma „The Tomb“ počinje na proleće u Luizijani.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...