•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Staloneov sin Sejdž pronađen mrtav!

Sejdž Munblad Stalone (36), najstariji sin Silvestera Stalonea, pronađen je mrtav u svom stanu u Los Anđelesu juče popodne. Mada se spekuliše o mogućem samoubistvu (u stanu su pronađene bočice lekova), uzrok smrti znaće se tek sutra nakon toksikiloške analize. Sejdž je bio najstarije dete Silvestera Stalonea, iz njegovog prvog braka sa Sašom Čak. Sa svojim slavnim ocem pojavio se u dva filma (“Rocky V” i “Daylight”). Izuzetno mu se divio, ali se uvek trudio da izgradi sopstveno ime u filmskoj industriji.

- Kao umetnik je bio pun ideja i elana. Imao je ceo život pred sobom i uvek je bio pun entuzijazma i pozitivne energije. Ovo je verovatno nesrećni slučaj – izjavio je povodom Sejdžove smrti advokat Džordž Bronstin.

Silvester Stalone razveo se od Saše 1985. nakon 11 zajedničkih godina, a Sejdža je nakon raspada braka odgajila majka. U detinjstvu je osećao veliku prazninu zbog očevog odsustva, što je naročito došlo do izražaja prilikom snimanja filma „Roki 5“. - Nikad nisi provodio vreme samnom! Nikad nisi provodio vreme s mojom majkom – uzvikivao je tada mali Sejdž kao repliku u sceni, a to je iskreno i mislio, kako je jednom prilikom izjavio za magazin „Pipl“. Otac i sin ipak su vremenom uspeli da se zbliže i nadoknade izgubljeno vreme, pa su se na snimanju filma „Svetlo dana“ 1996. godine obojica ponašali kao dvoje dece sve vreme se igrajući u pauzama snimanja. Sejdž je osećao veliki pritisak zbog slave svog oca. Bojao se da nikad neće postići dovoljno da mu parira. - Najvažnije je da daš sve od sebe i radiš najbolje što možeš – govorila mu je često majka Saša.

Bio je veliki ljubitelj filmova B-produkcije, skrivajući se iza kamere i bežeći od svog tog holivudskog glamura u kom je živeo njegov otac. Najveća strast su mu bili zombi horori.

Preuzeto sa: www.24 sata.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...