•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steve Carell u neprepoznatljivom izdanju

U novom filmu koji nosi naziv Foxcatcher, a koji je rađen po istinitom događaju, možemo videti Stevea Carella, u izdanju kakvom do sada nismo imali prilike da ga galedamo. U filmu glumi Johna du Ponta, šizofrenog ubicu. Uz njega se u filmu nalaze i Channing Tatum, Mark Ruffalo, Sienna Miller i Anthony Michael Hall.

Foxcatcher donosi priču o rvaču Marku Schultzu (Tatum), osvajaču zlatne olimpijske medalje, koji izlaz iz senke svog puno poznatijeg brata, takođe rvača, Davea (Ruffalo), kao i izlaz iz siromaštva vidi kada ga ekscentrični multimilijarder John du Pont (Carell) pozove da se doseli kog njega na imanje kako bi trenirao za Olimpijske igre u Seoulu 1988.

U očajničkoj želji da dobije poštovanje soje majke koja nkada nije bila uzorni roditelj, Du Pont rešava da trenira vrhunski atletski tim, a istovremeno uvlači Marka u svet loših navika, razbija mu samopouzdanje i odvodi ga na put samouništenja.

Film se temelji na stvarnim događajima, a zapravo predstavlja pravu američku priču o nestabilnim ljudima koji su sve svoje nade i želje za ljubavlju i otkupljenjem usmerili na očajničku opsednutost uspehom i veličinom koja je jedino mogla završiti tragedijom.

Reditelj filma je Bennett Miller, a scenario podpisuju E. Max Frye i Dan Futterman. Film bi se u bioskopima trebao naći u decembru mesecu, ali se tačan datum još uvek nezna.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...