•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steven Knight će raditi na televizijskoj adaptaciji romana Charlesa Dickensa

Najprije će adaptirati "Božićnu priču" pa će kroz sljedećih pet godina nastaviti adaptacije najvećih Dickensovih djela.

Izvršni producent serijala bit će Tom Hardy, što će biti treća zajednička saradnja Hardyja i Knighta nakon "Peaky Blindersa" i "Tabooa". U ulozi producenta Hardyju će se pridružiti Ridley Scott koji je s njim i Knightom radio na "Taboou".

Knight je rekao da je velika privilegija imati priliku prisjetiti se klasičnih Dickensovih romana i interpretirati ih na svjež način.

"Morat ćemo imati dosta sreće i mudro pristupiti tom zadatku kako bismo to napravili na dostojan način”, rekao je Knight.

Božićna priča je poznata priča o škrtom i okrutnom bankaru Ebenezeru Scroogeu koji mrzi Božić. Na Badnjak ga posjećuju duhovi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, nakon čega Scrooge postaje ljubazniji i osjećajniji te otkriva pravo značenje i duh Božića.

Knightova adaptacija je osmišljena kao mini serija od tri jednosatne epizode, a najprije će biti prikazana na britanskom BBC One 2019. godine.
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...