•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steven Moffat napušta 'Doctora Whoa'

Dugogodišnji showrunner britanske serije Doctor Who, Steven Moffat, najavio je svoj odlazak iz serije. Nakon pet sezona za kormilom ove naučnofantastične serije za mlade Steven Moffat se sprema za svoju finalnu sezonu i prepuštanje vodeće pozicije novom piscu.

Obožavateljima serije možda neće biti drago da čuju kako ovaj niz vesti nosi dodatne novosti za Doktora. Naime, 10 sezona, koja će biti poslednja s poznatim showrunnerom i producentom serije, emitovaće se tek na proleće 2017. godine, tako da ove godine obožavatelji neće gledati novu sezonu Doktora Whoa.

Ipak, Moffat je obećao barem božićnu specijalnu epizodu koju ćemo gledati krajem godine. Jedna od dobrih vesti je i ta da ćemo u božićnom specijalu upoznati i novog Doktorovog pratioca koji će na tom mestu zameniti Jennu Coleman.

Novi showrunner serije, Chris Chibnall, preuzeće seriju od Moffata u 11. sezoni 2018. godine. Chris Chibnall je kao scenarista poznat publici preko mnogih popularnih bitanskih serijala, a možda je najpoznatiji kao kreator popularne kriminalističke serije Broadchurch. Kao pisac za Doktora Whoa publici je pripremio čak 5 uzbudljivih epizoda, dok je za spin-off Torchwood napisao čak 7 epizoda.

"Osećam se čudno da pričam o odlasku kada tek započinjem da pišem scenarije za 10 sezonu, ali činjenica je da moje vreme (timey-wimey) ističe. Dok Chris sprema zadnju sezonu Broadchurcha, ja ću završiti s najboljim poslom u svemiru i održaću TARDIS toplim za njega. Potrošio sam dosta gina i tonika kako bih ga nagovorio na ovo, ali sam više nego oduševljem da će jedna od pravih zvezda britanske drame preuzeti i odvesti Time Lorda u budućnost.", rekao je Steven Moffat o svome odlasku iz serije.

Chris Chibnall je o svome preuzimanju Doctora Whoa izajvio sledeće - "Počašćen sam i srećan što ću biti sledeći voditelj ove duhovite, strašne i osećajne porodične drame. Obožavao sam Doktora Whoa od kad sam imao četiri godine, i uživam u ideji što ću raditi s izvrsnim timom u BBC-ju Wales kako bi stvarao nove likove, bića i svetove koje će Doktor istraživati."

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...