•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Steven Spielberg-ov ’West Side Story Remake’ odložen za godinu dana

Još jedan masovni udarac nanesen je filmskom biznisu 2020. godine. Disney je premeštao njegov kalendar izdanja, pomerajući neke od nekoliko glavnih izdanja koja su ostala u kalendaru i u 2021. Među najvećim promenama je Steven Spielberg-ov West Side Story remake, koji je sada odložen za celu godinu. Kao rezultat toga, pojavlјuje se sve manje velikih izdanja koja pomažu u dovođenju toliko potrebne publike u bioskope.

West Side Story, u kome glavne uloge glume Ansel Elgort i novopridošla Rachel Zegler, prvobitno je trebalo da ima premijeru 18. decembra ove godine, umesto toga, sada stiže 10. decembra 2021. Datum sugeriše da Disney vidi remake Steven Spielberg-a Leonard Bernstein-a i Stephen Sondheim-a kao pretendenta za nagrade. Prethodni film iz 1961. bio je veliki hit koji je potom osvojio Oscara za najbolјi film.

West Side Story Remake fotografije donose prvi pogled na Steven Spielberg-ov mjuzikl.

Ostali filmovi koji se pomeraju uklјučuju Death on the Nile, nastavak Murder on the Orient Express iz 2017. godine. Triler režisera Kenneth Branagh-a sada stiže 18. decembra, preuzimajući stari datum preuzet od strane West Side Story. Ranije je bio planiran za 23. oktobar. Bilo je neke nade da će se situacija popraviti do decembra, što bi moglo da podstakne veći broj gledalaca da se upute u njihove lokalne bioskope i pruže podsticaj blagajnama. The Empty Man, adaptacija istoimenog grafičkog romana, premijera je planirana za 23. oktobar. Adrian Line-ov Deep Water takođe se preselio iz 2020. Sada će se u bioskopima pojaviti 13. avgusta 2021.

Takođe napomenuti, Pixar-ov Soul i dalјe treba da stigne 20. novembra. Ranije se pretpostavlјalo da bi Disney mogao da ga odloži ili možda prebaci izdanje na Disney+, slično onome što je nedavno urađeno sa Mulan. Soul, u kojem glumi Jamie Foxx, prikazaće se nasuprot novom filmu o James Bond-u, No Time to Die. MGM se do sada držao pri izdavanju izdanja No Time to Die. Iako bi jedan od ovih filmova mogao da se pomeri za pre novembra da ne bi stao na put jedan drugome.

Disney je takođe odložio tri ogromna Marvel filma, sa Black Widow koja je preseljena u maj 2021. Eternals i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings pomereni su za kasnije sledeće godine. Ovde je veliko oduzimanje što je Disney i dalјe posvećen bioskopskim izdanjima. Iako je Mulan testirao vode premijum VOD izdanjem na Disney+, sa onim što je kompanija nazvala „Premier Access“, čini se da to nije trend. Mulan je dostupan za 30 dolara preko Disney+ pretplate.

Dugoročno gledano, ovo je dobra vest za bioskope, jer znači da će se veliki filmovi kad tad vratiti. Kratkoročno, kalendar za 2020. godinu ostavlјa malo blockbustera na listi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila