•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže Dina 2

Prvi deo fimske adaptacije Dine reditelja Denisa Vilneva uključuje nekoliko istaknutih glumaca u iznenađujuće malim ulogama, ali na sreću, drugi deo filma staviće neke od njih u prvi plan, uključujući Havijera Bardema.

U razgovoru za "Veniti fer", Bardem otkriva da je znao da će njegova uloga u Dini značiti vrlo malo vremena na ekranu, ali je verovao da je bilo koja uloga vredna toga da radi sa Denisom Vilnevom.

"Denis Vilnev me je pozvao i rekao: 'Želim da sednem sa tobom', a kada se to desi, ti odeš kod njega, sediš i slušaš. Rekao je: 'Imam malu ulogu, a ako budemo imali zeleno svetlo za nastavak na osnovu drugog dela knjige, uloga će biti veća - u Dini 2. Volio bih da to uradiš ako želiš', ispričao je Bardem.

Glumac je, kako kaže, odgovorio: "Naravno da želim. Nije me briga da li postoji drugi film ili ne. Nije me briga koliko je velika ili mala uloga. Volim ono što radiš kao režiser".

Bardem u prvom delu Dine tumači lik Stilgara, vođe plemena Fremen u Sič Tabru, a nastavak će se detaljnije baviti istorijom Fremena i planete Arakis, pa je logično i da će Bardem biti u središtu pažnje.

Nastavak Dine je potvrđen, a produkcija namerava da počne da snimanje od jula 2022. Osim Havijera Bardema, plan za Dinu 2 je da još jedan od sporednih likova prvog filma dobije veću ulogu - Zendajina Čani.

"Jedva čekam da snimim drugi deo Dine da ponovo spojim Timotija Šalamea i Zendaju, a u sledećem poglavlju Zendaja će biti protagonista priče", rekao je reditelj Vilnev.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu