•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže Disneyeva Knjiga o džungli

Disney je krenuo u realizaciju igranog filma Knjiga o džungli. Glavni glumac je odabran: dečaka Mowglija kojeg su odgojili vukovi glumiće mladi Neel Sethi. 10-godišnji njujorčanin Neel izabran je između hiljade dece na audicijama održanim u SAD-u, Velikoj Britaniji, Novom Zelandu i Kanadi, a uloga Mowglija će mu biti prva u karijeri. Prema scenariju Justina Marksa film će režirati Jon Favreau.

“Najvažniji element svakog filma je audicija, a pronalaženje pravog dečaka za ulogu nam je bio imperativ.” izjavio je Favreau. “Neel poseduje ogroman talenat i harizmu. Nosiće veliki teret na leđima, a ja sam i više nego uveren da on to može.”

Sarah Finn, zadužena za izbor glumaca, opisala je Neela kao "utelovljenje karaktera Mowglija".

"Topao je i pristupačan, ali poseduje inteligenciju mnogo starijih ljudi i sve nas je impresionirao svojom smirenošću. Iako nema profesionalnog iskustva, njegova prirodna harizma i glumački instinkti su i više nego vidljivi."

Uz mladog Neela, u filmu ćemo čuti i glas Bena Kingsleya koji će "glumiti" Bagheeru, odanu crnu panteru koja pazi Mowglija. Tigar Shere Khan dobitće glas Idrisa Elbe, a zmija Kaa glas Scarlett Johansson.

Disneyeva verzija Knjige o džungli će imati premijeru 9.9.2015. godine, a osim Disneya i Warner Bros. priprema svoju verziju sa rediteljem Andyem Serkisom!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...