•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže film o poslednjih sedam dana života Tupaca Shakura

Gobi Rahimi, prijatelj i bliski saradnik tragično preminulog repera, sprema se da objavi film o poslednjih sedam dana u životu slavnog repera.

Sada dvadest godina nakon reperove smrti, Rahimi se sprema da uradi film u kojem ćemo videti neobjavljene snimke pokojnog repera, prenosi Blic.

"Želim da ispričam ovu priču jer čvrsto verujem da istoriju pišu izuzetni ljudi. Bio sam svedok poslednjih dana i dugujem sebi, njemu i svetu da ispričam ovu priču. On me je naučio tri bitne stvari u životu. Pokazao mi je šta znači živeti i biti veran sebi. Pokazao mi je šta znači živeti život punim plućima, bez ograničenja. Takođe, svojim odnosom prema porodici, prijateljima i saradnicima Tupaca me je naučio šta znači lojalnost. I upravo zbog toga, nisam želeo da ove snimke prodam onima koji su mi nudili dosta novca za njih", rekao je Gobi Rahmini.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu