•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže i četvrti nastavak komedije

Kompanija Sony unajmila je Orena Uziela da napiše scenario za četvrti deo SF komedije "Men In Black", a nadaju se da će što pre početi sa snimanjem.

Vesti o pripremama novog filma je prvi javio portal TheWrap, a trenutno nema drugih detalja o filmu osim da će Will Smith i Tommy Lee Jones ponoviti svoje uloge.

"Kada me ljudi pitaju o nastavku, obično kažem 'hajde da prvo završimo jedan film'. Videćemo. Film bi se mogao odvijati i u svemiru“, izjavio je reditelj Barry Sonnenfeld, koji je režirao sva tri prethodna filma. Sonnenfeld je najavio da bi Emma Thompson, koja je glumila šeficu MIB u trećem filmu, mogla imati veliku ulogu u četvrtom delu.

"Mislim da je glavni razlog snimanja nastavka upravo Emma. Ona se pojavljuje samo na početku trećeg filma, ali je fantastična“, rekao je Sonnenfeld.

"Men in Black 3" zaradio je samo 179 miliona dolara na američkom box officeu, ali je zato bio pravi hit na međunarodnom, sa zarađenih 445 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...