•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže i treći deo "Avatara", scene se snimaju na Novom Zelandu

Završeno je snimanje filma "Avatar 2", a uskoro će biti finaliziran i treći deo, otkrio je reditelj James Cameron.

U videorazgovoru s bivšim guvernerom Kalifornije Arnoldom Schwarzeneggerom, Cameron je rekao da se sprema za premijeru nastavka popularne franšize, piše CNN.

"Koronavirus je nas je sve zajedno pogodio. Izgubili smo četiri i po meseca, a kao rezultat toga prolongirali smo premijeru za decembar 2022. To je već najavljeno", kazao je.

Ali, to ne znači, pojasnio je, da imaju još godinu dana da snime film te dodao da uporedo rade i na snimanju trećeg dela.

"Onog dana kada objavimo 'Avatar 2', počinjemo raditi na finaliziranju 'Avatara 3'. Dakle, nastavljamo tamo gde smo stali, a ja sam trenutno na snimanju u Novom Zelandu, gde snimamo ostatak akcije. Preostalo nam je još oko 10 posto posla kako bismo završili 'Avatar 2'", kazao je Cameron.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu