•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže nam „Hotel Transylvania“

Objavljene su nove fotografije iz animiranog filma Sony Pictures-a „Hotel Transylvania“, reditelja Genndy-ja Tartakovsky-og ("Samurai Jack," "Dexter's Laboratory").

„Hotel Transylvania“ nas vodi u luksuzno odmaralište Hotel Transylvania čuvenog grofa Drakule (Adam Sandler) u kome se čudovišta sa svojim porodicama odmaraju na visokoj nozi od „mešanja“ sa ljudskim bićima. Ali evo i malo poznate činjenice o grofu Drakuli: on nije samo Princ Tame, već je i otac i to jako zaštitnički roditelj svoje kćerke tinejdžerke Mavis (Selena Gomez). Zato, Dracula izmišlja različite opasne priče kako bi je odvratio od njenog avanturističkog duha. Kao sigurno mesto za Mavis, Drakula otvara Hoel Transylvania-u, u kome i njegova kćerka i neka od najpoznatijih čudovišta na svetu mogu živeti u miru i slozi. Neka od tih čudovišta su: Frankenštain i njegova nevesta, Mumija, Nevidljivi čovek, porodica vukodlaka, ali i mnoga, mnoga druga. Za Drakulu, ugađanje svim ovim čudovištima ne predstavlja nikakav problem – ali bi njegov svet mogao da se raspadne kada jedan običan momak iznenada „naiđe“ na hotel i zaljubi se u Mavis.

Osim Adam-a Sandler-a, u ovom filmu su još i: David Koechner kao Kvazimodo, David Spade kao nevidljivi čovek Griffin, Kevin James kao Frenk odnostno Frankenštain, Fran Drescher kao njegova nevesta Eunice, Steve Buscemi i Molly Shannon kao bračni par vukodlaka Wayne i Wanda, Cee Lo Green kao mumija Murray i Andy Samberg kao običan momak Jonathan.

„Hotel Transylvania“ će imati premijeru 21. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...