•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže nam druga sezona hit serije BESA

Od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR saznajte kakva sudbina čeka junake serije koja je osvojila publiku i kritiku širom regiona

Pod sloganom „Porodica je sve“, druga sezona serije „Besa“ u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, donosi gledaocima u 10 nastavaka nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

Pored glumaca iz druge sezone koje je publika zapamtila po upečatljivim ulogama, nova sezona nagrađene serije „Besa“ dobija i pojačanje gde će se u novim ulogama naći popularan reper i glumac Relja Popović, glumica Katarina Čas koje je stekla međunarodnu slavu sa filmom „Wolf of Wall Street“ i glumac Florist Bajgora koji je ostvario zapaženu ulogu u seriji „Gangs of London“.

"Telekom Srbija se za tri godine koliko se bavi produkcijom serija i filmova pozicionirao kao jedan od proizvođača najkvalitetnijeg zabavnog sadržaja u regionu. Emitovanjem prve sezone serije Besa, lansiran je kanal Superstar koji se za kratko vreme rangirao u deset najgledanijih kanala u Srbiji. Mi ćemo se truditi da i u budućnosti proizvodimo atraktivan sadržaj na radost naših gledalaca kako u zemlji tako i van naših granica gde su naše serije takođe priznate i prihvaćene," rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

Nove epizode gledaoci mogu da gledaju od 27. novembra subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR.

„Radnja druge sezone Bese počinje u realnom vremenu, skoro tri godine kasnije. Naša tri glavna junaka zatičemo izmeštene u neočekivanim okolnostima i situacijama. Paralelno ćemo pratiti sudbine više glavnih likova koje se međusobno prepliću na raznim nivoima iako su geografski razdvojeni. Zato smo se i odlučili za neke potpuno nove lokacije,“ kaže Tea Korolija, producent serija i direktorka produkcije Adrenalin. Druga sezona serije Besa snimana je na preko 200 lokacija na kojima je smeštena radnja širom Srbije, Crne Gore i Estonije.

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćemo gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove članove ekipe među kojima su Relja Popović, Milica Zarić, Florist Bajgora (“Gangs of London”), Tristan Halilaj, Katarina Čas („Wolf of Wall Street“, „Berlin Station“) kao i veoma popularni glumci iz Estonije: Gert Raudsep, Hendrik Toompere mlađi, Mari Abel.

Serije je nastala po originalnoj ideju Srđana Šapera. Pored Tonija Džordana, kreator druge sezone je Igor Stoimenov koji u drugoj sezoni glavni pisac serije, izvršni producent i reditelj značajnog dela serijala uključujući I najzahtevniji deo koji je sniman u Estoniji. Rediteljski tim serije takođe čine i Nikola Ljuca koji je režirao delove serije koji su snimani u Crnoj Gori, dok je Milan Todorović bio reditelj brojnih akcionih scena koje su snimane u Beogradu, kao i zanimljivih zapleta u specijalno izgrađenom zatvoru koji je “ugostio” neke od glavnih junaka serije.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila