•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže nova vampirska saga „Byzantium“

„Byzantium“ je nova vampirska saga reditelja Neil-a Jordan-a, koja nam uskoro stiže. Film će naravno oduševiti sve fanove ovog žanra, a govori o dve vampirice koje su „pobegle“ od nasilnog i krvavog zločina i sada traže sklonište u gradiću na obali.

Jedna od njih je Clara, uvek praktična, koja upoznaje stidljivog i usamljenog Noel-a koji im pruža smeštaj u svojoj skromnoj gostinjskoj kući po imenu Byzantium. Clara, koja uvek misli na budućnost, pretvara kuću u bordel.

U međuvremenu, Eleanor, vampirica koja je večita učenica, upoznaje Frank-a, svoju srodnu dušu kome govori istinu o svom životu. Naime, Clara je njena majka a samo je nekoliko godina starija od nje, rođena je 1804. godine, a i dalje ima samo 16 godina. Isto tako, Eleanor poverava ovom mladiću da ona mora da pije ljudsku krv kako bi preživela, isto kao i njena majka. A u malom, mirnom gradu, ljudi počinju da umiru...

“Byzantium“ dolazi u bioskope krajem godine...

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu