•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže novi film o Helboju

Majk Minjola, američki strip-crtač, scenarista i autor popularnog fiktivnog lika Helboj, saopštio je na društvenim mrežama vest da je u planu snimanje još jednog filma o ovom superheroju.

“Ok, evo vesti – BIĆE još jednog filma o Helboju. Nosiće oznaku R, a režiraće ga Nil Maršal (poznat po hororu ‘Užas iz dubine’ i seriji ‘Igra prestola’). Glavnu ulogu (Helboj) tumačiće Dejvid Harbor (proslavio se ulogom u seriji ‘Čudne stvari’). Uskoro opširnije...“, napisao je.

Scenario za film je već napisan, a njegovi autori su Minjola, Endru Kozbi i Kristofer Golden.

Strip “Helboj” nastao je 1993. Godine, a prati priču o demonu koji se u okviru organizacije "Biro za paranormalna istraživanja i Odbranu " bori protiv zlikovaca.

Website:B92.net
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu