•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stižu nam još dva filma iz franšize „Hunger Games“

Objavljeno je da će poslednji nastavak trilogije “Hunger Games” ili kako je kod nas prevedeno “Igre gladi”, američke autorke Suzan Kolins biti zapravo podeljen u 2 filma. Lionsgate je najavio da će prvi od njih "Igre Gladi: Sjaj slobode" stići u bioskope krajem 2014. a drugi 12 meseci kasnije.

Filmska franšiza zasnovana je na naučnofantastičnoj trilogiji knjiga za mlađe odrasle autorke Suzan Kolins.

Prvi film, u kojem je glavnu ulogu igrala američka glumica Dženifer Lorens, ostvario je rekordnu zaradu od prodaje karata.

Drugi nastavak trilogije, "Igre gladi: Lov na vatru", snimiće Fransis Lorens, režiser filma "Ja sam legenda". Film će u bioskope krajem 2013. Ove sedmice je objavljeno da će amrički glumac Filip Simor Homfam biti u nastavku filma, u ulozi Plutarha Hevensbija.

Snimanje počinje septembra, a Lorens, Džoš Hačerson i Donald Saterlend potvrdili su da će ponoviti uloge.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu