•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

''Stick Fly'' sa Brodway-a stiže na HBO

Za porodičnu dramu 'Stick Fly' scenario će napisati dramaturginja Lydia Diamond koja će na projektu raditi zajedno s Aliciom Keys i Nelle Nugent.

HBO će adaptirati broadwaysku dramu 'Stick Fly', koja govori o tajnama i predrasudama, licemerju i preljubništvu koje izlazi na videlo tokom porodičnog vikenda u Martha's Vineyardu.

Projekt će nadgledati tri vrlo uspešne i ambiciozne žene. Lydia Diamond je producentica i scenaristica, Alicia Keys će se pobrinuti za muziku, a Nelle Nugent, koja je za svoj rad na Broadwayu nagrađena s 5 Tonyja ('Dracula', 'The Elephant Man', 'Mornings at Seven', 'Amadeus' i 'Nicholas Nickeby'), će na projektu raditi kao izvršna producentica.

'Stick Fly' se tako pridružuje nekolicini novih projekta koje HBO razvija, među kojima su porodična drama o prvom tamnoputom predsedniku prestižnog umetničkog koledža, koju HBO radi u saradnji s produkcijskom kućom Oprah Winfrey i pilot epizode serija "The Missionary" i "Criminal Justice".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...