•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je novi trejler filma „Ekipa“

Da li su mafijaši jači od derbija?

Dve nedelje pred premijeru filma „Ekipa“ stigao je i drugi trejler. Film „Ekipa“ okupio je ove godine zasigurno najbolju domaću postavu glumaca koju čine Srđan Žika Todorović, Dragan Jovanović, Andrija Milošević, Ljubomir Bandović i Sergej Trifunović.

Ekipa je film o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, fudbalu, Zvezdi, Partizanu, derbiju, ali i o svemu onome zbog čega je fudbal uvek nešto više od sporta. Kako izgleda dan u kome se igra derbi, a najveća nada Partizana, od koje se najviše očekuje na terenu, mora da vrati novac mafijašu. Da li će zvezdaš spasiti partizanovca, da li će jedna žena konačno razumeti zašto je taj fudbal toliko važan, da li mafijaš može da bude prevaren. Novi trejler daje nagoveštaj odgovora na ova pitanja.

Premijera filma “Ekipa” je zakazana za 23. oktobar u Sava centru, u 20.30 sati. Karte se prodaju na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima tickets.rs

Nakon premijere u Beogradu, gledaoci će imati priliku da film vide u bioskopima širom Srbije.

U centru filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić. Motiv za nastanak ove priče Ćosić je pronašao u velikoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu. Režiju potpisuje Marko Sopić, takođe veliki ljubitelj fudbala i legendarnog Dragana Mancea.

Nakon derbija, Zdravko (Rade Ćosić), zvezda Partizana, Klupa (Andrija Milošević) njegov brat od tetke, ujedno navijač Zvezde i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto Zdravko odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Ekipu filma još čine i reper Đus, bivši igrač Crvene zvezde Perica Ognjenović, Nikola Ristanovski, Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila