•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je prvi trejler za film 'Novi mutanti'

Nakon Dedpula i Logana, od studija 20th Century Fox sledeće godine stiže još jedno ostvarenje o superherojima inspirisano Marvel stripom, a protkano odličnim triler sižeom – film „NOVI MUTANTI“. Danas je premijerno objavljen prvi oficijelni trejler, a premijera filma je zakazana za april 2018. godine.

„Novi mutanti” je priča o pet mladih ljudi sa nadljudskim sposobnostima koji su zarobljeni u tajnom objektu protiv svoje volje. Svako od njih nosi teret misteriozne prošlosti i moći koju ne mogu da kontrolišu. Kada shvate da su u još većoj opasnosti, zbog toga što su skriveni u skloništu, pokušaće da pobegnu, a uskoro će shvatiti da ih progoni natprirodno zlo, koje budi njihove najgore strahove.

Režiju novog filma o superherojima potpisuje Džoš Bon, a u glavnim ulogama će se naći Anja Tejlor Džoj, Mejsi Vilijams, Čarli Hiton i Henri Zaga.

Film „Novi mutanti” najavljuju kao potpuno različit od svih dosadašnjih filmova iz X-Men serijala, a publika će imati priliku da se uveri u to u aprilu sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...