•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je trejler za treći deo horora Prizivanje zla

Vera Farmiga i Patrik Vilson ponovo igraju paranormalne istražitelje Lorejn i Eda Vorena u filmu Prizivanje zla 3: Đavo me je naterao, koji stiže u bioskope i na HBO Max 4. juna ove godine. To je osmi horor iz filmskog univerzuma Prizivanje zla i prvi koji je režirao Majkl Čavez.

Radnja filma inspirisana je serijom ubistava koje je 1981. u američkoj državi Konektikat počinio Arni Čejen Džonson.

Autori filma su takođe otkrili da je ovo najmračnije ostvarenje iz popularnog horor filmskog serijala i da po mnogo čemu podseća na triler Sedam (1995).

Lorejn i Ed Voren se u filmu Prizivanje zla 3: Đavo me je naterao suočavaju sa zlom koje je čak i njih šokiralo. Oni istražuju slučaj misterioznog ubistva iza koga možda stoji i sam đavo. Dok pokušavaju da reše ovaj slučaj oni moraju i da spasu dušu jednog dečaka, koji se nalazi na meti mračnih sila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...