•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao prvi trejler za 'Deadpool 2': Stefan Kapičić otkriva detalje novog filma

20th Century Fox je objavio dugo očekivani trejler za “Deadpool 2”, pod nazivom „Deadpool upoznaje Kejbla“, koji će vas potpuno ostaviti bez teksta!

Nastavak nam donosi novu priču u kojoj ćemo gledati Vejda Vilsona (Rajan Rejnolds) kako se nadmeće sa Kejblom (Džoš Brolin), mutantom s metalnom rukom iz budućnosti čija prošlost je veoma zamršena. U filmu ćemo gledati još jednu novu ličnost – mutantkinju Domino, koju tumači glumica Zazi Bits.

Kao i u prvom delu, i u novom filmu o omiljenom anti-heroju, Stefan Kapičić će se naći u ulozi Kolososa.

Počelo je – na radost svih nas u ekipi Deadpool 2! Srećni smo što konačno možemo da podelimo deo uzbuđenja koje nas čeka od 17. maja. Ono što donosi nastavak je nešto što niko ni u najluđim snovima ne može da očekuje,“ objašnjava Kapičić.

On je drugi deo filma „Deadpool“ okarakterisao kao dostojan nastavak fenomenu prvog dela, koji je porušio sve rekorde.

Ja sam još uvek uključen u postprodukciju filma sa Rajanom Rejnoldsom i Dejvidom Ličom, tako da mogu samo sa ponosom da dodam da nikad nisam bio zadovoljniji s postignutim po pitanju Kolosusa i celokupnog filma. U sledeća dva meseca očekujte bukvalno bombardovanje genijalnostima od strane naše ekipe,“ najavljuje Kapičić.

„Deadpool 2“, u režiji Dejvida Liča, dolazi u domaće bioskope 17. maja, a do tada, uživajte u novom trejleru.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...