•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trailer za priču o najgorem filmu svih vremena

Nakon uspešne premijere na TIFF-u A24 je objavio prvi pravi trailer za biografsku, komičnu dramu The Disaster Artist reditelja Jamesa Francoa.

Film je snimljen prema istoimenoj knjizi Grega Sesteroanda i prati što se događalo iza kulisa snimanja jednog od najgorih filmova svih vremena, The Room iz 2003. godine koji mnogi nazivaju Građanin Kane loših filmova.

Osim što je režirao film, Franco se nalazi u jednoj od glavnih uloga pa je tako igrao lik Tommyja Wiseaua, reditelja, scenariste i glavnog glumca u filmu The Room. Francov brat Dave Franco nalazi se u ulozi Tommyjevog prijatelja Sestera. Seth Rogen glumi Sandyja koji nastoji da drži glumačku ekipu pod kontrolom i spasi snimanje od katastrofe, ali to mu ne ide od ruke najviše zbog Tommyjeve ekscentričnosti.

U ostalim ulogama su sve sama poznata lica: Alison Brie, Zac Efron, Zoey Deutch, Lizzy Caplan, Kristen Bell, Bryan Cranston, Adam Scott, Sharon Stone, Josh Hutcherson...

Budući da je The Disaster Artist dobio odlične kritike i na SXSW-u, A24 je film najavio nešto ranije nego što je to bilo planirano kako bi imao mogućnost da se takmiči i za nagrade. U SAD-u će imati premijeru 1. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu