•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigla najava novog filma Woodyja Allena

Napokon je dostupan prvi trailer za film Wonder Wheel, dramu reditelja Woodyja Allena smeštenu u 1950-te godine.

Radnja je smeštena u zabavni park na Coney Islandu u New Yorku, a u filmu glumi Kate Winslet u ulozi Ginny, bivše glumice Äiji se život okrene u trenu kada se pojavi kćer njenog supruga Humptyja (Jim Belushi), koji radi na održavanju u tom zabavnom parku.

Juno Temple nalazi se u ulozi kćeri, koja se pojavljuje nakon dužeg niza godina i to samo zato što beži od mafije. U filmu još glumi i Justin Timberlake u ulozi Mickeya, mladog spasioca u kojeg se Ginny zaljubi.

Wonder Wheel nastavlja Allenov nedavni trend filmova smeštenih u odreÄ‘eni vremenski period, kao što su komedija o putovanju kroz vreme Midnight in Paris i Café Society, film smešten u 1930-te.

Wonder Wheel će premijeru imati sredinom oktobra na njujorškom filmskom festivalu, a u bioskopsku distribuciju kreće krajem novembra, odnosno poÄetkom decembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...