•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stingova ćerka u ulozi Peti Smit

Mlada glumica Miki Samner, ćerka muzičara Stinga, dobila je ulogu pank ikone Peti Smit, u filmu prepunom svetskih zvezda o čuvenom klubu 'CBGB'.

Samner se u ponedeljak, 4. juna, pridružili glumačkoj ekipi u kojoj je i Tejlor Hokins, iz benda "Foo Fighters", i kome će uloga mladog Igija Popa biti glumački debi. Film će na veliko platno preneti priču o Hiliju Kristalu, pokojnom vlasniku čuvenog njujorškog kluba, a glumiće ga Alen Rikman.

Deo glumačke ekipe čine i Džoni Galecki i Stiven Šub, koji će tumačiti Terija Orka i Didi Ramona, dok će seksi Malin Akerman biti u ulozi Debi Hari. Evan Aleks Kol će tumačiti lik Ričarda Hela, a zvezda "Avatara", Džoel Dejvid Mur će biti Džoi Ramon. Stana Katic i Rupert Grin će se takođe imati uloge u ovom filmu.

Snimanje počinje u Savani (Džordžija) i Njujorku kasnije ovog meseca (jun, 2012.).

Nadin Džolson, portparolka filma, je izjavila: "Radnja filma prati Kristala koji je sanjao o tome da u Njujorku otvori klub u kome će se svirati kantri, blugras i bluz. Kada mu je teško polazilo za rukom da nađe kantri i bluz muzičare, otvorio je vrata za lokalce. Imao je samo jedan uslov za njih: mogli su da sviraju samo svoju originalnu muziku."

"Prve dve godine je spavao na kauču, u kancelariji kluba, jedva sastavljajući kraj s krajem. Međutim, 'CBGB' je postao toliko poštovan klub od strane muzičara, da su mnogi molili Hilija za šansu da tamo nastupaju."

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...