•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiv iz serije Beverli Hils i nepristojna ponuda

Stiv Sanders bio je jedna od zvezda u seriji "Beverli Hils". Pored Brendona i Dilana bio je veoma popularan među devojkama. Svi su mu predviđali veoma uspešnu filmsku karijeru. Ali kako se serija završila i vreme teklo njegova karijera išla je nizbrdo umesto u suprotnom pravcu.

Pravo ime Stiv Sanders-a iz serije je Ian Zering. Nije se pojavljivao često u medijima i izgledalo je kao da neće povratiti staru slavu. Ali odluka koju je nedavno napravio zaprepastila je mnoge. On je dobio poziv da radi kao striper i ponudu nije odbio.

Neosporno je da ovaj glumac i sa 49 godina izgleda odlično ali opet to nije posao o kome je sanjao.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu