•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiven Mojer u "Devil's Knot"

Zvezda serije ''Prava krv'', Stiven Mojer, pridružio se ekipi Atoma Egojana za film "Devil's Knot'', navodi veb portal ''Deadline''.

Osim Mojera, u filmu koji govori o trojici tinejdžera osuđenih na zatvor zbog strašnog zločina, uloge će tumačiti i Riz Viterspun, Kolin Firt, Alesandro Nivola, Kris Polaha, Kolet Volf, Džastin Kastor i Kevin Durand.

Nakon gotovo dve decenije, Demijen Ekols, Džesi Miskeli Ml. i Džejson Boldvin su pušteni iz zatvora, nakon što su služili kazne zbog ubistva trojice osmogodišnjih dečaka 1993. Njihovo suđenje je bilo tema dokumentarca koji su napravili Džo Berlinger i Brus Sinofski, "Paradise Lost", zahvaljujući kome su se mediji i javnost zainteresovali za suđanje i za njegov ishod.

Egojan, gledaocima najpoznatiji po filmovima "Slatka sutrasnjica" i "Chloe", zasniva film po knjizi "Devil’s Knot: The True Story of the West Memphis Three" koji je napisala Mara Levit.

U ovoj narativnoj verziji, Viterspun će tumačiti lik Pem Hobs, majke jedne od žrtvi, dok će Firt igrati Rona Laksa, privatnog detektiva koji je pozvan da rasvetli slučaj. Mojer će glumiti tužioca Džona Fogelmana.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...