•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže jesen zajedno sa novim animiranim čarolijama na Minimaxu

Početak jeseni i školskih dana je savršeno doba za nove čarolije na kanalu Minimax. Prepustite se novim pustolovinama crtanih serija „Tomas, parna lokomotiva“, „Vafl čudo od psa“ i „Lesi“. Ispunite sebi početak tmurne jeseni i pridružite se ovim ludim avanturama koje je vaš omiljeni dečiji kanal pripremio isključivo za vas!

Tomas je jedna nestašna, mala plava lokomotiva, koja se ponosi brojem 1 na sebi. Tomas odlazi sa ostrva Sodor kako bi ispunio svoj san da proputuje svet. On putuje na svih pet kontinenata gde otkriva prizore i znamenitosti koje nikad ranije nije video. Pratite novu sezonu crtanog Tomas, parna lokomotiva na Minimaxu svakog radnog dana u 6.25h i 16.55h.

Za svu decu i roditelje informacija da je septembar mesec Tomasa i njegovih drugara na Minimaxu i tim povodom smo organizovali konkurs u njegovu čast. Sve što treba da uradite jeste da odete na facebook stranu Minimax Srbija i da u okviru komentara postavite fotografiju lokomotive iz snova i napišete zašto biste bili deo Tomasove družine i možete da osvojite jedan od 20 paketića! Najmlađi lokomotivu mogu nacrtati, naslikati ili izgraditi – a najkreativnije nagrađujemo. Nagradna aktivacija traje od 02. do 20. septembra u 17:00h.

Kada Bruklin-Belovi počnu da žive zajedno kao novopečena porodica, ne očekuju da će im se odomaćiti i jedan kućni ljubimac – sve dok ne pronađu preslatko, malo, izgubljeno štene koje se krije u njihovoj kući... To je Vafl. Život nikad više neće biti isti za ovu porodicu, zato što je Vafl jedinstven, magičan pas. Pored toga što ima večitu želju da se sprijatelji sa komšijskom mačkom – i vlasnikom mačke koji mrzi pse – Vafl, kako će porodica uskoro otkriti, ume i da govori! Ne propustite novu sezonu crtanog Vafl čudo od psa, svakog dana od 17. septembra, u 17.15h.

Voljeni pas ovčar kojeg poznajemo već generacijama vraća se na naše male kanale i pridružuje se svojoj ljudskoj drugarici Zoi u ovoj savremenoj verziji klasika u animiranoj TV seriji. Pridružite se i vi Lesi u novim, duhovitim i zabavnim avanturama na Minimaxu od 28. septembra u 17.40h.

Podeli:



Preporucujemo