•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stižu nove Nindža kornjače

Nickelodeon ponovo pokreće Nindža kornjače, ovaj put u novom animiranom filmu.

Nedavni pokušaji da se ponovo pokrene TMNT serijal je propala.

Poslednje dve verzije akcionih filmova publika nije baš najbolje prihvatila. Film iz 2014. je zaradio dosta novca uprkos negativnim kritikama, dok je onaj iz 2016. donekle imao mešovite kritike filmoljubaca.

Ovog puta iza filma stoji interesantna produkcijska ekipa, tu su Point Seth Rogen, Evan Goldberg i James Weaver dok će režiju raditi Jeff Rowe, saznaje Deadline.

Rowe je na Twitteru napisao da su Nindža kornjače bile njegov najbolji prijatelj iz detinjstva zbog čega je uzbuđen što radi na novom filmu.

I treću adaptaciju Kornjača će distibuirati Paramount međutim nije poznato kada film možemo da očekujemo.

Podeli:



Preporucujemo