•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stone (2010)

Oskarovac Robert De Niro i Edward Norton ostvarili su snažne uloge službenika u zatvorskoj ustanovi i prepredenog zatvorenika, čiji se životi opasno isprepliću u Trouglu osvete, provokantnoj drami pod rediteljskom palicom Johna Currana, prema scenariju Angusa McLachlana.

Kao referent za puštanje na uslovnu slobodu, Jack Mabry broji dane do zaslužene penzije, kad mu u ruke dođe slučaj Geralda "Stonea" Creesona, koji je zatvoren radi zataškavanja smrti svojih deke i bake u požaru. Kad stekne uslove za prevremeni izlazak, Stone se mora uveriti Jacka da se popravio, ali njegovi napori da utiče na tu odluku imaju duboke i neočekivane učinke na obojicu. Stone spretno isprepliće vlastiti put s Jackovim, pri čemu se obojica hvataju u koštac sa mračnim nagonima, kako linija između predstavnika zakona i njegovog prekršitelja postaje opasno tanka.

Žanr:drama, triler
Godina:2010
Reziser:John Curran
Scenario:Angus MacLachlan
Uloge:Edward Norton, Milla Jovovich, Robert De Niro
Uzrast:R
Studio:Millennium Films, Mimran Schur Pictures, Mimran Schur Pictures
Zemlja:United States
Website:www.stonemovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...