•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stranci (Strangers): Sjajna nova britanska krimi serija

Britanska krimi serija Stranci (Strangers) stigla je na Pickbox NOW! Ne propustite premijeru ove krimi serije koja stiže od producenata serije The Missing, Harija i Džeka Vilijamsa, koji su pisali i scenario.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama nalaze se popularni britanski glumac Džon Sim (Dr. Who, 24 Hour Party People) i nagrađivani kineski glumac Entoni Vong, kojem je ovo prva uloga na engleskom jeziku. U ostalim ulogama nalaze se Dervla Kirvan, Emilija Foks, Kejti Ljung i Tom Vu.

DALEK PUT DO ISTINE

Džon Sim je univerzitetski profesor Džona Malrej čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan, visokopozicionirana međunarodna razvojna radnica, poginula u saobraćajnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hongkonga. Džona seda u avion za Hongkong i kreće da identifikuje telo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novaca, Džona otkrije da nesreća nije ono što se čini.

Megan je vodila opasan dvostruki život zbog kog se uplela u zlokobne poslovne spletke. Mreža zavera se širi i produbljuje sa svakim novim dokazom koji upućuje na ubistvo.

Premijeru britanske krimi serije Stranci (Strangers) gledajte na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...