•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stranger Things Sezona 4 neće završiti seriju, ali finale je već planirano

Stranger Things Sezona 4 neće biti kraj hit Netflix-ov naučno-fantastične serije. Serija se trenutno priprema za predstojeću sezonu. Nažalost, produkcija je pretrpela veliku smetnju, baš kao i mnoge serije ove godine, ostavlјajući neizvesnost u pogledu toga kada ćemo se ponovo vratiti u Hawkins. Ali kreatori Ross Duffer i Matt Duffer uveravaju nas da serija još uvek ne stiže do njenog kraja.

Braća Duffer nedavno su govorila o njihovoj seriji u čast njene treće sezone nominovane za Emmy. Naravno, razgovor se prebacio na sezonu 4. Na pitanje da li će to biti finalni serijal, Ross Duffer uverio nas je da ima još toga. Evo šta je imao da kaže o tome.

"Četvrta sezona neće biti kraj. Znamo šta je kraj, i znamo kada je. Odlaganje nam je dalo vremena da gledamo napred, shvatimo šta je najbolјe za seriju. Počevši da to ispunjavamo dalo nam bolјu ideju o tome koliko dugo moramo da pričamo tu priču. "

Prethodno je Matt Duffer rekao da očekuju da će serija trajati samo četiri sezone. To je bilo razumno pitanje. Čini se da će u najmanju ruku Netflix to povećati na pet. Što se tiče onoga što možemo da očekujemo od Stranger Things sezone 4, Ross Duffer je rekao da žele da se oseća kao veliki, letnji blockbuster, što znači i više akcije.

"Želimo da se svaka sezona oseća drugačije, za razliku od ponovnog stvaranja iste stvari iznova i iznova. Sa trećom sezonom, rano smo shvatili da ćemo snimati uglavnom na leto i da će biti puštena na leto. Automatski, to je dalo sasvim drugačiji osećaj i u tonu i u bojama. Želeli smo to veoma zasićeno i želeli smo da se ove sezone osete kao veliki holivudski letnji blockbusteri sa kojima smo odrasli i toliko voleli. malo više humora, malo više akcije, i to je jednostavno drugačiji osećaj od prethodne dve sezone, koje su postavlјene na jesen i malo turobnije i zastrašujuće".

Mnogo ostaje misteriozno u vezi sa sezonom 4. Ono što znamo je da će se David Harbor vratiti kao Hopper. Iako nije mrtav, on je u Rusiji je iz razloga koji ostaju nejasni. Kreatori takođe kažu da su „uzbuđeni“ da se vrate na posao, ali to će učiniti samo kad je to sigurno. Matt Duffer je objasnio da im je pauza dala više vremena za rad na scenarijima.

"Imali smo puno više vremena za rad na skriptama. Prvi put smo napisali sve skripte i u stanju smo da posmatramo to kao celinu i izvršimo prilagođavanja".

Glavne uloge igraće Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp i Winona Ryder, vratiće se za sezonu 4. Prvobitni plan bio je da se Stranger Things vrati početkom 2021. To se sada čini nemogućim.

Podeli:



Preporucujemo