•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Strangerland (2015) - uskoro

Katarina (Nicole Kidman) I Metju Parker (Joseph Fiennes) pokušavaju da se naviknu na novi život u pustinjskom gradu Natgari u Australiji. Oni su prijatni, ali su zatvoreni i ne žele da postanu bliski sa okolinom. Posle velike peščane oluje njihovi životi biće poljuljani nestankom Lili i Toma, njihovo dvoje dece. U potragu za dvoje tinejdžera se uključuje cela zajednica predvođena lokalnim policajcem Dejvidom Reom (Hugo Weaving). Uprkos tome što su želeli da im pomognu, među lokalnim stanovništvom su počele da kruže priče o paru zbog kojih im oni polako okreću leđa. Temperatura svakog dana postaje sve viša, tako da šanse za preživljanje su izuzetno male, a Katarina i Metju su pritisnuti do krajnjih granica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu