•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stray Dogs (Jiao you) (2013)

Alkoholičar jedva preživljava na ulicama Tajpeja sa svoje dvoje dece. Zarađuje za život noseći naokolo table sa reklamnim porukama za luksuznu robu, dok njegova porodica ne može sebi da priušti ni stan veličine kutije za cipele. Putevi im se ukrštaju sa jednim prodavcem, koji im možda može pomoći da nađu bolji život.

Kultni tajvanski reditelj Tsai Ming Liang (Ćudljivi oblak, Buntovnici neonskog boga, Živela ljubav) povezuje seriju bogato komponovanih scena kako bi ispričao priču o slomljenoj porodici na margini tajvanskog društva. Bez sentimentalne eksploatacije teme ili likova, film uspeva da probudi empatiju prema onima bez posla i doma. Dok se ređaju misteriozne i skriveno duhovite scene, upoznajemo likove, otkrivamo njihovu prošlost i detalje o vremenu kada su imali dom i posao, majku, i sasvim drugačiji način života. Pozvani smo da podelimo sa njima njihov gubitak, ali i da zamislimo svetliju budućnost.

Žanr:drama
Godina:2013
Reziser:Ming-liang Tsai
Scenario:Peng Fei Song, Ming-liang Tsai
Uloge:Shiang-chyi Chen, Kang-sheng Lee, Yi Cheng Lee
Award:Dve nagrade i 4 nominacija
Studio:Homegreen Films, JBA Production
Zemlja:France
Jezik:Mandarinski
Trajanje:138 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila