•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Striptiz-klub ponudio posao Lindsay Lohan

Glumici Lindsay Lohan jedan striptiz-klub je ponudio posao i obećao joj pomoć oko nagomilanih dugova koji su je prisilili da rasprodaje svoju imovinu.

Klub Scores iz New Yorka nudi joj 16 hiljda dolara kojima će moći sprečiti prodaju svojih predmeta koje je založila zbog dugova, a nudi joj i plaćanje najma vile na Beverly Hillsu na nekoliko meseci ako prihvati posao voditeljke njihovih videochata na ScoresLive.com.
Posao ne uključuje nikakav oblik golotinje, a na Lindsay je da se odluči.

Lindsay je u dugovima i preti joj gubitak sve njene dizajnerske odeće i privatnih vrednosti zato što je dužna pola miliona dolara jer nije platila porez za 2009. i 2010. godinu, a dužna je i 25 hiljada dolara za najam vile.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...