•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suicide Squad režiser David Ayer kaže James Gunn "Preporođuje Univerzum"

David Ayer se možda neće vratiti na režisersku stolicu The Suicide Squad, ali o svom nasledniku James Gunn-u on ima samo dobre stvari da kaže. Davne 2016. godine, Ayer je predvodio prvi filmu Suicide Squad, koji je predstavio Margot Robbie-inu Harley Quinn, između ostalih. Ayer se nedavno oglasio na Twitter-u kako bi razjasnio vezu između dva filma. Takođe je izašao iz svojeg uobičajenog ponašanja da pohvali Gunn-a i podeli njegovo uzbuđenje zbog franšize.

Nije nastavak, to je preporod i @JamesGunn će ga apsolutno izbaciti iz parka. Navijam za svaki korak na tom putu.

- David Ayer (@DavidAyerMovies) 23. decembra 2019.


Robbie je jedan od četiri člana grupe Suicide Squad koji ponovo igraju svoje uloge u ne-nastavku. Viola Davis se takođe vratila kao Amanda Waller, a Jay Courtney kao Captain Boomerang, i Joel Kinnaman kao Rick Flag. Idris Elba predvodi film u trenutno neotkrivenoj ulozi. David Dastmalchian igraće Polka-Dot Man-a, zajedno sa Daniela Melchior kao Ratcatcher, i Steve Agee kao glas King Shark. Pored toga, u filmu će se pojaviti Nathan Fillion, Peter Capaldi, Michael Rooker, Storm Reid, John Cena i još mnogo drugi.

The Suicide Squad pojaviće se u bioskopima 6. avgusta 2021. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...