•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sumanuta vožnja Toma Hardija kroz noć!

'Opasan poziv' je uzbudljivo i jedinstveno ostvarenje o čoveku koji se bori da spasi sve što je vredno u njegovom životu. Film prikazuje kako samo jedna odluka može da dovede do potpunog kolapsa života. U bioskopima novo ostvarenje Stivena Najta naćiće se od 29. maja.

Ivan Lok (Tom Hardi) je marljivo radio kako bi živeo kako je zamislio, posvetivši se u potpunosti poslu koji voli i porodici koju obožava. Jedne večeri, uoči najvećeg izazova u karijeri, Ivan dobija neočekivani telefonski poziv, koji pokreće niz događaja koji će rasplesti istinu o njegovoj porodici, poslu i životu.

Pored Toma Hardija, u filmu se „pojavljuju“ glasovi Rut Vilson (Ruth Wilson), Endrju Skota (Andrew Scott), Olivije Kolman (Olivia Colman), Toma Holanda (Tom Holland) i Bila Milnera (Bill Milner).

Filmsko ostvarenje „Opasan poziv“ je režirao Stiven Najt (Steven Knight), poznat publici po ostvarenjima „Zakletva“ (Eastern Promises) i „Slatke pokvarene stvari“ (Dirty Pretty Things).
Nakon što je imao samo jedno mesto za snimanje – unutrašnjost automobila – Najt je istakao da je sama produkcija filma trajala kratko, ali da je bilo neverovatno teško. Film je snimljen za osam noći, dok je Tom Hardi prisustvovao setu tokom šest noći.

Producent filma, Gaj Hili (Guy Heeley) povodom „zgusnutog rasporeda snimanja“ nedavno je izjavio: „Morali smo da pokrijemo svaki ugao. Možda je na papiru film „Opasan poziv“ jedan od najjednostavnijih filmova u koji sam bio uključen, ali sam tokom njegovog snimanja prisustvovao najdužim produkcijskim sastancima u svojoj karijeri“.

Dok je Hardi sniman u automobilu, „glasovni“ glumci su razgovarali sa njim iz hotelskih soba u Londonu. Najt je tretirao glumačku postavu kao da su u pozorištu, i napomenuo im je da, „ako se nešto promeni, improvizujte kao da ste na pozornici“. Prema njegovim rečima, „oni su to briljantno izveli“.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila