•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Summit i Lionsgate slave ogroman uspeh filma „Breaking Dawn Part 1“

Udruženi Lionsgate i Summit su proslavili globalni uspeh filma „Breaking Dawn Part 1“ koji je njihovo prvo zajedničko ostvarenje.

Summit i Lionsgate sa ponosom govore o tome da je najnovija adaptacija romana spisateljice Stephenie Meyer do ovog trenutka zaradila 701,3 miliona USD širom sveta, što joj omogućava da za vrlo kratko vreme nadmaši film „The Twilight Saga: New Moon“, koji je inkasirao 709,8 miliona USD.

Informacija za fanove je da će film „Breaking Dawn Part 2“ stići u novembru ove godine, kao konačni završetak priče o Edward-u i Belle-i. Dok 16. novembra ne stigne „Breaking Dawn Part 2“,možemo da uživamo u filmu „The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1“ koji će od 11. februara biti dostupan u DVD/Blu-Ray formatu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...