•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Superman je najveći sci-fi junak svih vremena

Superman je najveći sci-fi junak svih vremena, izglasali su filmofili.

Čovek od čelika kojeg je glumio Christopher Reeve 1987. godine pobedio je zvezde Star Warsa Han Soloa i Yodu. Kapetan Kirk bio je najviše rangirana zvezda Star Treka i našao se na 7. mestu prema anketi u kojoj je učestvovalo više od 2.000 Britanaca.

"Superman je arhetipski heroj koji je popularan sada isto koliko je bio kada se pojavio prvi put pre 70 godina", rekla je Katherine Pierce iz Stratgeo Sci-Fi.

Heroina Aliena Ellen Ripley je na 21. mestu top liste žena, princeza Leia iz Star Warsa je na 25., dok je Dana Scully iz X Filesa na 32. mestu.

Za najbolju sci-fi borbu izabrana je ona između Harryja Pottera i Lorda Voldemorta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu