•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Supermen dobija novi logo za 75. rođendan

Kompanija je otkrila novi logo u čast 75. rođendana svoje najveće zvezde, superheroja Supermena. Osnova logoa je prepoznatljiva Supermenova silueta sa ogrtačem u plavoj boji i slovom “S” na grudima dok je belom ispisano, a crvenom podvučeno – “75 godina”

Logo će se prvi put pojaviti na naslovnoj strani stripa Superman Unchained 12. juna kao i u novom kratkom animiranom filmu koji će producirati Zek Snajder čiji će delovi biti prikazani na konferenciji pop kulture Komik Konu u San Dijegu.

Konačna verzija, koja će odati počast Supermenu, biće prikazana u celini kasnije ovog leta, prenosi AP.

Izvršni direktor filmske kompanije “Warner” u čijem je vlasništvu DC Entertainment, Kevin Tsudžihara rekao je juče da je novi logo deo proslava koje će se održavati tokom cele godine u čast “prvog super heroja” čije su se avanture sa stranica stripa prelile na radio, televiziju, film (najnovija ekranizacija “Čovek od čelika” premijerno će biti prikazana na leto), video igrice i druge medije.

"Ponosni smo što ćemo obeležiti ovaj značajan datum uzbudljivom zabavom u celom svetu kako bi ova ikona stigla i do novih generacija publike" rekao je on o liku koji su u Klivlendu stvorili Džeri Sigel i Džo Šuster i koji je debitovao na naslovnoj strani Action Comics No. 1 u junu 1938.

Dajen Nilson, predsednica DC Entertainment nazvala je Supermena “bez sumnje najvećim superherojem na svetu i gotovo sigurno najuticajnijim strip likom svih vremena”.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu