•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Supruga Johna Travolte razmišlja da podnese zahtev za razvod

Supruga glumca Johna Travolte ne može više da trpi njegovu preveliku poslovnu angažovanost, a i dosta joj je da bude domaćica, pa razmišlja da podnese zahtev za razvod, tako glasi zvanično saopštenje.

John Travolta će po svemu sudeći uskoro biti razveden čovek. Njegova supruga Kelly Preston razmišlja da posle 22 godine braka podnese zahtev za razvod.

Njoj je, navodno, dosta njegovog života glumca, a ona ne želi više da se bavi porodicom i kućom, već da se posveti sebi.

Ovaj brak je prošao brojne skandale i tragedije.

Osim što su 2009. godine pretrpeli tragičan gubitak šesnaestogodišnjeg sina Jetta, prošle godine je Kelly “pregrmela” seks skandal svog supruga, kada ga je maser optužio za seksualno zlostavljanje.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...