•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra počinje 28. Sarajevo Film Festival

28. Sarajevo Film Festival počinje sutra projekcijom filma TROUGAO TUGE Rubena Östlunda, dobitnika Zlatne palme na ovogodišnjem Festivalu u Cannesu. TROUGAO TUGE će biti prikazan na tri lokacije: u Narodnom pozorištu Sarajevo, Ljetnom kinu Coca-Cola i Ljetnom kinu Stari Grad. Film će sutra u 21.30 sati moći pogledati i publika u Mostaru, u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar.

Press projekcija filma TROUGAO TUGE za akreditirane predstavnike medija na 28. Sarajevo Film Festivalu je sutra u 9.30 sati u Narodnom pozorištu Sarajevo. Ulaznice za press projekciju se preuzimaju u Glavnom Box Officeu u BKC-u uz Press akreditaciju.

Počasno Srce Sarajeva sutra će biti uručeno Rubenu Östlundu i Sergeju Loznitsi.

Ove godine voditeljica ceremonije otvaranja 28. izdanja Sarajevo Film Festivala je bosanskohercegovačka glumica Helena Vuković. Svečani prijem povodom otvaranja Festivala održava se pod pokroviteljstvom MTA grupe.

Večeras u 20.30 sati u Ljetnom kinu Coca-Cola bit će upriličena specijalna predfestivalska projekcija radne verzije filma Jasmile Žbanić o Emeriku Blumu.

Ulaznice

Ulaznice za program 28. Sarajevo Film Festival u prodaji su u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) i online na tickets.sff.ba ili putem web stranice Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba. Plaćanjem ulaznica UniCredit MasterCard® karticama putem online platforme ostvarujete 30% popusta.

Više informacija o Box Officeu možete pronaći na linku:

https://www.sff.ba/stranica/box-office

Raspored projekcija možete pronaći na ovom linku: https://www.sff.ba/stranica/program-2

28. Sarajevo Film Festival bi će održan od 12. do 19. augusta 2022. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...