•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sutra počinje prodaja karata za 49. FEST

U ponedeljak, 26. aprila, u 12h počinje prodaja karata za 49. Međunarodni filmski festival – FEST, koji će se održati od 7. do 16. maja 2021. u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade.

Ulaznice će biti u prodaji na blagajnama dvorana, dok se karte za projekcije u Sava Centru, Kombank dvorani i Domu Omladine Beograda mogu nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima. U prvih sedam dana prodaje moguće je ostvariti 10% popusta na kupovinu kompleta karata po terminskim linijama u dvoranama, i 10% popusta na onlajn kupovinu u okviru akcije “Moj Komplet” (na 10 i više kupljenih ulaznica).

Karte u Sava centru biće u prodaji na blagajni na Ulazu B (iz Ulice Vladimira Popovića), a radno vreme blagajne je 10 do 19 časova svakog dana. Radno vreme blagajne Kombank dvorane je svakog radnog dana od 12.30 do 22 časa, a vikendom od 9 do 22h. U Domu omladine Beograda karte će biti u prodaji na blagajni svakog radnog dana od 12 do 19.30, a tokom trajanja FEST-a moći će da se kupe pola sata pre prve projekcije, i sve do početka poslednje projekcije u toku dana. Radno vreme blagajne bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade je od 15 do 20 časova ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, od 11 do 20 časova subotom i nedeljom, dok je sreda neradni dan.

Ovogodišnje izdanje festivala održava se pod sloganom „Povratak u budućnost“ i kao najveća i najpoznatija filmska manifestacija u zemlji i regionu, ima cilj da doprinese značajnijem povratku publike u bioskope. Festivalski program predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije u sedam programskih celina: Glavni takmičarski program, Gala, FEST-ovih 50, FEST fokus, FEST 49, Glavni program van konkurencije, i Intro FEST.

Međunarodni filmski festival – FEST održava se u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF), pod pokroviteljstvom Grada Beograda i uz podršku Ministarstva kulture i informisanja. Festival će godine biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Organizacioni tim festivala kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike, gostiju i festivalskog tima.

Program festivala: https://www.fest.rs/

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...