•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Suviše sam lepa da bih glumila običnu devojku

Sofija Vergara danas je jedna od najplaćenijih glumica na svetu, a nekad se žalila da je prelepa za ozbiljnije uloge.

Iako je na kraju proslavila i obogatila serija “Moderna porodica”, Vergara još nije dočekala tu ozbiljnu ulogu.

Glumica je pre nekoliko godina istakla da je još u mladosti shvatila da su za uspeh u poslu potrebne vitka figura i lep izgled, ali ako imate te kvalitete, one će se pokazati kao mač sa dve oštrice.

“Zbog svog izgleda ne mogu da glumim neku običnu devojku. Zato se trudim da pronađem uloge u kojima mogu da iskoristim izgled, ali i talent”, rekla je.

Njene bujne grudi i zadnjica po kojima je poznata pomogli su joj da se probije na sceni, ali bilo je tu i neugodnih trenutaka.

“Bila sam veoma mršava i imala sam velike grudi. Muškarci su me proganjali i to je bilo naporno”, rekla je.

Vergara je ove godine na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica na svetu.

Vergara koja je trenutno član žirija u emisiji “America’s Got Talent” zaradila je neverovatnih 43 miliona dolara u poslednjih 12 meseci u plati i angažmanima.

Podeli:



Preporucujemo