•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svakog petka i subote uživajte u sjajnim filmovima koje je za vas pripremio AMC kanal

Obožavaoci kultnih filmova će tokom februara uživati uz bogat filmski program koji je pripremio AMC kanal. Svakog petka organizujte kućni bioskop jer vas očekuju sjajni filmovi „Mercury Rising“, „Robin Hood: Prince of Thieves“, „Black Hawk Down“ i „The Talented Mr. Ripley“, a svaka subota veče je rezervisana za kultne filmove u kojima glavnu ulogu ima Sylvester Stallone- “Driven”, “Get Carter” i “Cop land”.

„Mercury Rising“ (1998) je uzbudljiv akcioni triler u kome Bruce Willis tumači ulogu specijalnog agenta koji pokušava da zaštiti autističnog devetogodišnjaka od američke Agencije za nacionalnu sigurnost. Dečak je postao meta jer je uspeo da dešifruje složeni kod „Merkur“ koji je agencija osmislila za komuniciranje sa svojim tajnim agentima širom sveta. Pogledajte ovaj dinamičan i emotivan film na AMC kanalu u petak, 7. februara 20.10h.

„Robin Hood: Prince of Thieves“ (1991) Dobro poznata priča o borbi dobra i zla ekranizovana je devedesetih godina, u kom Kevin Costner ima glavnu ulogu dobrotvorca koji se bori za pravdu i čast. U filmu se, takođe, pojavljuju poznata glumačka imena Morgan Freeman i Alan Rickman. Uzbuljiv akcioni film koji će vas podsetiti na avanture uz koje ste odrastali, pogledajte 14. februara u 19.40h na AMC kanalu.

„Driven“ (2001)Bivši vozač formule, Jo Tanto (Sylvester Stallone), odlučuje da se vrati na trkačku stazu, ovoga puta kao mentor neiskusnom ali talentovanom vozaču Jimmy Bly (Kip Pardue). Jo se vraća u igru bez straha dok je Jimmy pod velikim pritiskom. Ono što sledi je luda vožnja najbržim automobilima na svetu, gde smrt vreba iza svakog ugla. Brza vožnja počinje 15. februara od 20:05h na AMC kanalu.

„Black Hawk Down“ (2001) je film nagrađen sa dva Oskara, za montažu i zvuk, zasnovan na istinitim događajima u Somaliji kada su amerčke vlasti poslale 100 vojnika u Mogadiš kako bi spasle dvojicu poručnika na tajnom zadatku. Međutim, nailaze na otpor somalijskih paravojnih snaga što eskalira u rat. U sukobima su srušena i dva američka helikoptera zbog čega je jednoj spasilačkoj misiji trebalo dodati i drugu. Pogledajte ovu uzbudljivu ratnu dramu na AMC kanalu 21. februara u 19.40h.

„Get Carter“ (2000) - Sylvester Stallone se u ovom filmu našao u ulozi mafijaškog uterivača dugova iz Las Vegasa. Posle pogibije brata, Jack Carter (Sylvester Stallone) se vraća u rodni grad. Tokom sahrane saznaje detalje koji su probudilji u njemu sumnju u okolnosti smrti njegovog brata, I koja će tugu brzo pretvoriti u želju za osvetom. Vlasnik kluba u kojem je radio njegov brat je prvi trag koji će pokrenuti niz opasnih događaja, u kojima Jack učestvuje da bi konačno pronašao krivca. Pogledajte ovaj uzbuljivi akcioni film 22.februara u 20.20h na AMC kanalu.

„The Talented Mr. Ripley“ (1999) - Film opisuje život siromašnog mladića iz Njujorka koji se nada boljem životu. Priliku da to i ostvari dobija kada pozajmi sako studenta sa Prinstona i upozna gospodina Greenlifea (J. Rebhorn) kome se predstavi kao prijatelj njegovog sina (Jude Law). Tada dobija zadatak da, uz novčanu naknadu, otputuje u Italiju i pokuša da urazumi njegovog sina da se što pre vrati u Ameriku. Ovo putovanje će ga navesti na zločin. Ovaj neverovatni triler pogledajte 28. februara u 19.45h na vašem AMC kanalu.

„Cop land“ (1997) – Freddie Heflin je šerif u Nju Džerziju izraženog osećaja za pravdu i čestite prirode,k oji je oduvek želeo da postane član njujorške policije, međutim zbog lošeg sluha to mu nije pošlo za rukom. Kada Moe Tilden (Robert De Niro), iz Sektora unutrašnje kontrole zatraži od njega pomoć, Freddie shvata da policajci ne zaslužuju njegovo divljenje. Uz Sylvestera Stallonea se u filmu pojavljuje niz poznatih holivudskih imena Robert De Niro, Harvey Keitel, Ray Liotta i Michael Rapaport, zato nemojte da propustite ovo kultno filmsko delo na AMC kanalu, u subotu 29. februara u 20.15h.

Podeli:



Preporucujemo