•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sve njene tajne (The Secrets She Keeps) - Nova australijska serija na Pickbox NOW

Nova australijska psihološka triler drama Sve njene tajne (The Secrets She Keeps,2020)na Pickbox NOW. Serija se zasniva na neverovatnom istinitom događaju koji je opisan u istoimenom triler romanu australijskog pisca Majkla Robotama.

O ČEMU SE RADI?

Zasnovana na istinitoj priči, šestodelna serija Sve njene tajnesmeštena je u Sidnej, iako se istiniti događaj dogodio u Notingemu. Radnja se zasniva na životu Ebi Hemfriz, koja je oteta kao beba.

Naime, dve trudnice se sreću u jednoj prodavnici van Sidneja. Njih dve su potpune suprotnosti, vode različite živote, a opasne tajne koje kriju mogle bi da unište sve što vole.

Žena na čijem se životu zasniva serija, Ebi Hemfriz, gledala je seriju ne znajući da se radnja bazira na njenoj životnoj priči.

„Roditelji su mi pričali o tome dok sam odrastala, ali ne sve odjednom. Malo po malo su mi ispričali priču o tome kako sam oteta kao beba“, rekla je Ebi. Iako je gledati ovu triler seriju bilo emotivno iskustvo za celu njenu porodicu, ipak nije bilo strašno. „Iskreno, mislim da je to kul“, zaključila je Ebi.

U glavnim ulogama su dve izvrsne glumice - Laura Karmajkl (Dauntonska opatija) i Džesika de Gau (Kruna) kao Agata Fiflaj i Megan O'Šonesi.

Psihološku triler seriju Sve njene tajne gledajte na Pickbox NOW.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu