•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sve što bi trebali da znate o filmu Kingsman: Zlatni krug

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stiže u bioskope 21. septembra. Teron Edžerton se vraća kao Egzi, mladić koji je u prvom delu filma izabran za novog pripadnika nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije Kingsman. U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima, a evo šta još možemo da očekujemo:

  1. Kolina Firta ćemo ponovo gledati u ulozi Harija Harta

Majstorska izvedba Kolina Firta je jedan od najjačih aduta filma Kingsman: Tajna služba. Međutim, njegov lik Hari Hart je pred kraj filma primio metak u glavu i navodno nije preživeo. S obzirom na to da Firta možemo da vidimo u najavama za Kingsman: Zlatni krug, pretpostavka je da se Hari vraća, samo nam još ostaje da saznamo kako je uspeo da preživi.

  1. Priča u drugom delu filma je neistražena teritorija

Velik deo materijala za film Kingsman: Tajna služba temelji se na stripu Marka Milara. S obzirom na to da Milar nikad nije napisao nastavak za strip, drugi deo filma Kingsman je potpuno originalan, tako ostaje da vidimo da li će scenaristi Metju Von i Džejn Goldman ovog puta ispuniti očekivanja publike.

  1. Čening Tejtum, Pedro Paskal i Hali Beri se pridružuju timu kao američki agenti

Kada sedište Kingsmana bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. Agenti Tekila, Viski i Džindžer, odnosno Čening Tejtum, Pedro Paskal i Hali Beri, priskaču u pomoć prijateljima iz Velike Britanije i zajedno kreću u borbu protiv zlikovca.

  1. Džulijen Mur u ulozi u kakvoj je do sada nismo videli

Navikli smo da gledamo Džulijen Mur u ozbiljnim dramskim ulogama, a ovog puta imaćemo priliku da je vidimo kao Popi, glavnog zlikovca u filmu Kingsman: Zlatni krug. Popi je najmoćnija žena na svetu, koja se bavi proizvodnjom i prodajom narkotika, a živi u dalekoj džungli, izolovana od sveta.

  1. Elton Džon u ulozi samog sebe

Još jedno iznenađenje u filmu Kingsman: Zlatni krug je legendarni muzičar Elton Džon. Njega ćemo gledati u ulozi samog sebe, kao taoca nemilosrdne Popi, koja ima opake planove da promeni čitav svet.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugoiščekivano ostvarenje od 21. septembra u bioskopima širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu