•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetska premijera filma o Žikici Simiću na trećem Dok'n'Ritam festivalu, subota 9.6.

Treći festival muzičkog dokumentarnog filma Dok'n'Ritam festivalu u Domu kulture „Studentski grad“

6 – 10. 6. 2018.

Eklektika je naš stil

Subota, 9. jun

Mala sala, 17.00

DOMAĆI TAKMIČARSKI PROGRAM

POBEDNICI SU DOSADNI (svetska premijera)

Režija: Olivera Miletić, Srbija, 2018, 28’

Film o Žikici Simiću, radio-voditelju, autoru kultnih emisija Tajanstveni voz i Dole na uglu. U ovom filmu saznajemo ko je čovek koji upravlja tajanstvenim vozom na koji smo se ukrcavali slušajući njegove emisije. Na putovanju kroz sećanja, stvarnost i unutrašnji svet, društvo će mu praviti njegovi heroji koje će oživeti kroz animaciju.

Nakon premijere filma biće održan razgovor sa Dušanom Majkićem, scenaristom, Oliverom Miletić, scenaristkinjom, rediteljkom i producentkinjom filma i Žikicom Simićem protagonistom filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu