•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetski rat Z će verovatno imati nastavak

Film “Svetski rat Z”, zasnovan na knjizi američkog pisca horora Maksa Bruksa, od početka je bio zamišljen kao trilogija sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Snimanje nastavaka bilo je, međutim, dovedeno u pitanje kada je film znatno prekoračio budžet, kraj morao da se snimi ponovo, a na površinu su izašle i vesti o sukobima među autorima.

Film je ovog vikedna ipak imao uspešan start – sa zarađenih 66,4 miliona dolara na domaćem i 45,8 na međunarodnom tržištu. To ga je stavilo na povoljan put na kojem bi lako mogao da nadoknadi 200 miliona dolara troškova snimanja. Ocene o filmu su, takođe, uglavnom bile pozitivne.

Pit, koji je i jedan od producenata, nedeljama je putovao po svetu i promovisao “Svetski rat Z”. Kada je prošle nedelje upitan o mogućim nastavcima, Pit je rekao da za njih ima mnogo materijala.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...