•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svi se pitaju ko je Irina Nowak, Boratova kolegenica iz nastavka hit komedije

Vest o nastavku megapopularnog hita "Borat" iz 2016. godine obradovala je milione fanova slavnog komičara Sache Barona Cohena, a sada se uveliko polemiše o njegovog kolegici iz filma Irini Nowak koja bi ustvari mogla biti Maria Bakalova.

Ko je ustvari Irina Nowak, pitaju se mnogi. Kako je na internetu gotovo nemoguće pronaći detaljne informacije o filmu, nije bilo jasno ko je devojka koja se pojavljuje u traileru za "Borat 2". Ipak, Amazon je u svom saopštenju na Prime Video napisao da u filmu glume Sacha Baron Cohen i Irina Nowak.

Ukoliko se upustite u pretraživanje na internetu, nećete saznati mnogo toga o Irini Nowak. Na IMDb-u nema nikoga pod ovim imenom, čime je jasno da se Sacha Baron Cohen malo poigrao. Irina Nowak u osnovi ne postoji. Nema je čak ni na Instagramu, što bi za ambicioznog glumca 2020. godine moglo značiti da živi na Mesecu, piše Slate.

Nekoliko izvora sugeriše da je Irina Nowak bugarska glumica imena Maria Bakalova. Publicisti filma nisu odgovorili na zahtev za otkrivanje identiteta glumice.

Ipak, prilično nejasna web stranica i YouTube kanal nazvan Illumineradi piše da će "relativno nepoznata Maria Bakalova glumiti pored Cohena kao Boratova kćerka".

Ukoliko uporedite Irinu i Mariju, neke sličnosti su očigledne, ali i dalje je teško sa sigurnoću tvrditi da je zaista reč o bugarskoj glumici Bakalovoj. U svakom slučaju, čini se da mnogo toga neće biti poznato pre zvanične premijere filma koja je planirana za 23. oktobar.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...